Lisäjonotusalue

Saimme lisäjonotusalueen käyttöön keräilyalueen taakse klo 18.00-02.00 väliselle ajalle. Alue on käytössä 29.5.2019 klo 18:00 alkaen. Aluella ei ole RFID- tunnistinjärjestelmä käytössä, vaan kuljettajien on seurattava keräilyalueen mahtumistilannetta Taxi Pointin palvelusivuston kautta: https://ajooikeudet.taxipoint.fi .

Alueelle voi muodostaa jonoja operaattori kohtaisesti.
Ajo alueelle ja poistuminen.

Tehovalvonta saattopihalla.

T2 terminaalissa on matkustajien jättöä varten on avattu uusi saattopiha. Terminaalin edessä voi jatkossakin pysähtyä vain hetkeksi ja jättää matkustajat kyydistä, mutta pysäköinti on kielletty.

Huomioittehan että lentoasemalle tuovat taksit eivät saa ottaa uusia asiakkaita kyytiin saapuvien tasolta.

Oikein hyvää alkanutta vuotta 2019!

Helsinki-Vantaan lentoasema uudistuu ja muuttuu tänä vuonna ennennäkemättömällä tavalla.

Keväällä taksiliikenne muuttaa jälleen uusiin tiloihin. Taksiasemat tulevat pohjakerrokseen kannen alle suojaan, lentoaseman laajennustöiden alta pois. Ajoneuvoliikenne ja matkustajien kulkureitit taksiasemalle järjestellään uudelleen. Tilat ovat haastavat mutta uskomme, että pystymme palvelemaan asiakkaita paremmin ja tehokkaammin.

Lentoaseman taksien palvelusivuston kautta on mahdollista seurata T1 ja T2 taksiasemien ja keräilyalueen reaaliaikaista tilannetta. Pyydämme huomioimaan eri operaattoreiden mahtumistilanteen keräilyalueelle. Mikäli operaattorikohtainen automäärä on täynnä, on siirryttävä välittömästi pois puomilta. Lisää ohjeita alueen toimintaan löytyy Taksien ohjaus valikon alta.

T1 terminaalissa ei tällä hetkellä ole ennakkoon tilattujen taksien odotusaluetta. T2 terminaalissa löytyy ennakkotilausalue. Huomioithan, ennakkotilausalueelle ajettaessa on myös poistuttava ennakkotilausalueen puomin kautta. Mikäli poistutaan muuta reittiä terminaalista ei ennakkoalueen ajanmittaus katkea.

Uudistumisen myötä tiedotamme projektiaikatauluista ja niiden etenemisestä Taxi Pointin web-sivujen kautta.

Kiitos yhteistyöstä!

Taxi Point