P99 parkkipaikka Rahtitiellä

P99 parkkipaikka ei ole enää taksien käytössä ylivuotoalueena, pysäköintialue on vuokrattu toiselle käyttäjälle. Ennen keräilyalueelle tuloa tarkista alueen mahtumistilanne https://ajooikeudet.taxipoint.fi/VisyWebSale

Lue lisää »

Hinnankorotus

Hyvä asiakkaamme. Taksiliikenteen ohjauspalveluiden ja infrastruktuurin ylläpito vaatii jatkuvaa kunnossapitoa ja uusimista. Nousevien ylläpitokustannusten sekä yleisen kustannuskehityksen johdosta Taxi Point Oy:n hallitus on päättänyt nostaa

Lue lisää »

Lähtevät taksit Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Koronapandemia vaikutti huomattavasti vuonna 2021 Helsinki-Vantaan lentoasemalla taksin käyttöön. Pandemiaan liittyvien rajoitusten purkaminen näkyi kuitenkin positiivisesti taksiliikenteen vilkastumisena heinä-joulukuussa, jolloin takseja lähti 170 000 kpl.

Lue lisää »

Taxi Point Oy:n hallinnoima taksien ohjausjärjestelmä varmistaa, että saatavilla olevat autot ovat siellä missä niitä tarvitaan. Saatavuuden lisäksi myös taksipalveluiden laadukas taso sekä sujuvuus ovat avainasemassa voidaksemme yhdessä tarjota taksipalvelua käyttäville kuluttajille mahdollisimman tasokasta palvelua. Taxi Pointin koordinaattori toimii tässä keskeisessä asemassa ohjaamalla ja valvomalla taksiliikennettä sekä tarjoamalla ajankohtaista tietoa kuljettajille ja asiakkaille.

Kaikki autoiluun liittyvät tiedot sekä ohjeistukset on koostettu näille sivuille. Alla olevien painikkeiden kautta saat lisätietoja haluamastasi aihealueesta ja pääset kirjautumaan kyseisen osion palveluun.

Taxi Pointin koordinaattori palvelee mielellään ongelmatilanteissa, ja hänet tavoittaa sopimuksen mukaan taksien toimintakeskuksesta.
Pyydämme huomioimaan, että koronaepidemian vuoksi tapaaminen on aina sovittava erikseen.

Arkisin 9:00-02:00
Lauantaisin 15:00-02:00
Sunnuntaisin 15:00-02:00

Taxi Point Oy
Rahtitie 2, 01530 Vantaa

+358 (0)500 451 454
coordination@taxipoint.fi