Asiointi koordinaattorin toimipisteellä

Koronavirusepidemian vuoksi olemme rajoittaneet asiointia toimipisteessämme Rahtitiellä. Koordinaattorin saa parhaiten kiinni sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli olet uusi autoilija ja tarvitset RFID tunnisteen, sovi koordinaattorin kanssa

Lue lisää »

Taxi Point Oy:n hallinnoima taksien ohjausjärjestelmä varmistaa, että saatavilla olevat autot ovat siellä missä niitä tarvitaan. Saatavuuden lisäksi myös taksipalveluiden laadukas taso sekä sujuvuus ovat avainasemassa voidaksemme yhdessä tarjota taksipalvelua käyttäville kuluttajille mahdollisimman tasokasta palvelua. Taxi Pointin koordinaattori toimii tässä keskeisessä asemassa ohjaamalla ja valvomalla taksiliikennettä sekä tarjoamalla ajankohtaista tietoa kuljettajille ja asiakkaille.

Kaikki autoiluun liittyvät tiedot sekä ohjeistukset on koostettu näille sivuille. Alla olevien painikkeiden kautta saat lisätietoja haluamastasi aihealueesta ja pääset kirjautumaan kyseisen osion palveluun.

Taxi Pointin koordinaattori palvelee mielellään ongelmatilanteissa, ja hänet tavoittaa sopimuksen mukaan taksien toimintakeskuksesta.
Pyydämme huomioimaan, että koronaepidemian vuoksi tapaaminen on aina sovittava erikseen.

Arkisin 9:00-02:00
Lauantaisin 15:00-02:00
Sunnuntaisin 15:00-02:00

Taxi Point Oy
Rahtitie 2, 01530 Vantaa

+358 (0)500 451 454
coordination@taxipoint.fi