Uudelle autoilijalle

Uusi autoilija

Liikennöidäksesi Taxi Pointin hallinnoimilla alueilla tarvitset voimassa olevan sopimuksen kanssamme.

Noudata seuraavia vaiheita:

Tutustu alla oleviin sopimuksiin ja laatusääntöihin

Allekirjoita sopimus sähköisesti (tästä tuleva vahvistus ei ole vielä virallinen sopimus)

Kun saat vahvistuksen sopimuksen hyväksymisestä, varaa aika sopimuksen viimeistelyä varten. Ajanvarauslinkki löytyy tämän verkkosivun alaosasta.

Nouda varaamanasi aikana RFID-tunnistin ja tunnukset ajo-oikeuskauppaan koordinaattorilta osoitteesta Rahtitie 2, 01530. Koordinaattori tarkistaa samalla, että autosi täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset. Ole hyvä ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Tervetuloa liittymään asiakaslähtöiseen joukkoomme ja aloittamaan liikennöinti kohteissamme!

Sopimukset

Helsinki-Vantaan lentoaseman sekä Helsingin Sataman alueella liikennöivillä autoilijoilla tulee olla voimassa oleva sopimus Taxi Point Oy:n kanssa. Voit tutustua tarkemmin sopimusten sisältöön alla.

Laatusäännöt

Taxi Point tarjoaa laadukkaat, kehittyvät ja turvalliset ympäri vuorokauden saatavilla olevat taksipalvelut Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Helsingin Sataman matkustajille sekä muille asiakkaille. Taksinkuljettajien on noudatettava korkeita palvelustandardeja, jotka on määritelty Finavian, Helsingin Sataman ja Taxi Pointin laatusäännöissä. Lisätietoja laatusäännöistä ja mahdollisista sopimusrikkomuksista saat alla olevista laatusääntösopimuksista.

Ennen ajan varaamista, olethan varma, että olet saanut sähköpostissa koordinaattorilta vahvistuksen sopimuksen läpimenosta!!!