Taxi Point Oy on taksiliikenne- ja pysäköintijärjestelmien tuottamiseen ja ylläpitoon erikoistunut yritys. Tarjoamme eri alojen yrityksille teknisen infrastruktuurin puomi- ja opastusjärjestelmineen taksiliikenteen ja pysäköintialueiden hallinointiin sekä korkealuokkaisen palvelun näiden ylläpitoon. Suurimpia asiakkaitamme ovat Helsinki-Vantaan lentoasema sekä Helsingin Satama, joiden taksiliikennejärjestelyt ovat Taxi Point Oy:n hallinnoimia.

Taksiala on viime vuosien aikana kokenut suuri muutoksia kun sääntelyä purettiin ja uusia taksipalveluiden tarjoajia on tullut markkinoille nousevissa määrin. Laadukkaan ja ennen kaikkea luotettavan palvelun tarjoaminen on täten tänä päivänä yhä tärkeämpää. Tarjoamamme taksiliikennejärjestelmä mahdollistaa korkeatasoisen ja luotettavan taksipalvelun taksia käyttäville asiakkaille kaikissa operoimissamme kohteissa. Olemme pitkän kokemuksen omaava luotettava yhteistyökumppani kokonaisvaltaisen taksiliikennejärjestelmän suunnittelusta aina toteutukseen ja palvelun ylläpitoon asti. Tarjoamme taksiliikennejärjestelmän suunnittelun, teknisen infrastruktuurin puomi- ja opastusjärjestelmineen sekä liikennejärjestelyn ylläpidon asiakkaan sopimuksen piiriin liitettyjen taksioperaattoreiden avulla.

Taxi Point toteuttaa teknisen infrastruktuurin pysäköintialue- sekä taksiliikennejärjestelmille ja taksiliikenteen koordinointiin kaikkien eri alojen yrityksille sekä hotelleille ja tapahtumajärjestäjille. Ottamalla käyttöösi rekisterikilpitunnistuksella tai RFID-teknologialla toimivan puomi- ja opastusjärjestelmän pystymme paitsi sujuvoittamaan liikennevirtaa ja logistiikkaa kohteessasi myös generoimaan tästä yrityksellesi positiivista kassavirtaa. Järjestelmämme avulla varmistat, että määrätylle alueelle pääsevät vain ennalta määritellyt sopimustaksit. Järjestelmä mahdollistaa myös sujuvan pysäköintialueiden ennakoivan sekä reaaliaikaisen hallinnoinnin omalta päätteeltäsi.

Luotettaviin palveluihimme kuuluu:

– Taksiliikennejärjestelmien suunnittelu ja konsultointi
– Pysäköintialueiden hallintajärjestelmät, suunnittelu ja konsultointi
– Järjestelmän tekninen toteutus, ylläpito ja huolto
– Sopimusneuvottelut taksioperaattoreiden kanssa
– Ympärivuorokautinen liikenteenohjaus sekä turvallisten taksipalvelujen saatavuuden varmistaminen

Ole yhteydessä, niin räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun korkealaatuisen pysäköinti- ja taksipalvelun tarjoamiseen.

HOTELLIT

Tarjoamme hotelleille kokonaisvaltaiset liikenteen hallintajärjestelmät sisältäen pysäköintialueet sekä taksijärjestelyt.

Haluaisitko tehostaa ja yksinkertaistaa hotellisi pysäköintijärjestelmää ja siirtyä asiakasystävälliseen rekisterikilpitunnistuksella toimivaan teknologiaan? Kehittämämme teknologia mahdollistaa pysäköintialueiden ajolupien hallinnoinnin kätevästi webpohjaisen järjestelmän kautta. Pysäköinnin haluavalle asiakkaalle voi jo etukäteen varauksen yhteydessä määrittää ajoluvan alueelle tietylle aikavälille mikäli auton rekisteritunnus on tiedossa. Reaaliajassa toimiva järjestelmä mahdollistaa myös ajolupien myöntämisen alueelle siinä hetkessä hotellin vastaanoton päätteeltä, esimerkiksi asiakkaan kirjautuessa hotelliin sisään.

Tarjoamme myös ratkaisut hotellien taksiliikenteen järjestelyihin. Edistyksellinen ja jatkuvasti kehitettävä teknologiamme mahdollistaa sen, että sinä voit määritellä haluamasi kriteerit, jotka kohteessasi liikennöivien taksioperaattoreiden tulee täyttää. Ole yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää näistä vaihtoehdoista.

TAPAHTUMAT

Tapahtumatuotanto on moniulotteinen konsepti, jonka piiriin kuuluvat lukuisat eri huomioonotettavat aihealueet. Onnistuneen tapahtuman toteuttaminen vaatii kattavan suunnitelman niin ohjelman ja sisällön kuin tilan ja tarjoilujen osalta. Näiden lisäksi etenkin isojen tapahtumien järjestäminen vaatii myös kokonaisvaltaista ymmärrystä liikennevirroista ja kuluttajakäyttäytymisestä, joilla taataan mahdollisimman sujuva tapahtuma ja logistiikka sen ympärillä.

Saumattoman asiakaskokemuksen takaamiseksi myös asiakkaiden saapuminen tapahtumaan ja poistuminen alueelta tapahtuman päätteeksi tulisi ottaa huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Usein liikennejärjestelyt kuitenkin nähdään enemmän kuluna kuin mahdollisuutena. Me tarjoamme tähän ratkaisun tapahtuman väliaikaisen pysäköinnin sekä taksiliikenteen järjestelyihin, joiden avulla teet tapahtuman asiakasvirtojen saapumisesta ja poistumisesta sujuvampaa ja vieläpä muutat järjestelyt kuluerästä tulolähteeksi. Ole yhteydessä, niin mietitään yhdessä juuri sinun tapahtumallesi sopivin ratkaisu pysäköinnin järjestämiselle sekä taksiliikenteen ohjaamiselle.